Verhoeven Rijwerk | Rijwerkreparatie op locatie
Topmerken Berco en Vematrack
Scherpe prijzen

Gratis rijwerkinspectie

Rijwerkreparatie op locatie

We kunnen rijwerkreparaties uitvoeren in de werkplaatsen van onze vestigingen, maar we komen ook graag bij je op locatie langs. Verhoeven Rijwerk heeft 20 compleet uitgeruste servicebussen rondrijden door de Benelux. Hiermee zijn we volledig in staat om onderhoud, reparaties en veiligheidskeuringen direct in het veld uit te voeren.

We beschikken ook over een mobiele kettingpers. Hiermee kunnen we ketting reparaties waarbij de ketting moet worden losgemaakt en opnieuw moet worden gesloten ter plekke uitvoeren.

Een volledige rijwerkrevisie wordt doorgaans in een werkplaats uitgevoerd om dit op een zo efficiënte en kostenbewuste manier te kunnen realiseren. In een werkplaats beschikt men over een scala aan materialen waarmee deze werkzaamheden (zoals bijvoorbeeld rupsplaten monteren op een ketting) ergonomisch verantwoord uitgevoerd kunnen worden.

Maar een rijwerkrevisie uitvoeren op locatie is tevens mogelijk als het transport van de machine niet mogelijk- of te kostbaar is.

Twijfel je wat er moet gebeuren met het rijwerk van jouw machine en of we dit bij jou op locatie kunnen uitvoeren? Neem in dat geval contact met ons op! We kijken samen welke reparaties en/of nieuwe onderdelen er nodig zijn en geven je een vrijblijvend advies.

Rijwerkcheck in 3 stappen

1 2 3

Maak een vrijblijvende afspraak

Vraag een gratis rijwerkcheck aan via de knop hieronder! Nadat je jouw gegevens hebt verzonden wordt er snel contact met je opgenomen door één van onze rijwerk specialisten. De rijwerkspecialist stelt nog wat aanvullende vragen en plant daarna samen met jou de rijwerkcheck in.

Rijwerkcheck afspraak

Visuele inspectie & inmeten

De rijwerkspecialist komt bij jou op locatie langs om de machine te inspecteren en in te meten. Hij kijkt ten eerste of er zichtbare slijtage te zien is; vervolgens controleert hij het rijwerk op diverse punten:

  • Inspectie van de ketting
  • De staat van het sprocket en de positie van het voorwiel
  • Kwaliteit van de boven- en onderrollen en de conditie van de rupsplaten
Rijwerkcheck Verhoeven Rijwerk

Vrijblijvende aanbieding op maat

De rijwerkspecialist heeft na de inspectie een lijst met gemeten slijtwaarden. Hij gaat hiermee aan de slag om een (vrijblijvende) offerte voor jou op maat te maken. We laten graag aan je zien dat de grootste rijwerk partij ook de meest voordelige kan zijn.

*Uiteraard mag je ons ook altijd bellen om de rijwerkcheck in te plannen.

Verhoeven Rijwerk inmeten

Trotse importeur van VemaTrack & Berco

In de Benelux levert Verhoeven Rijwerk de rijwerk onderdelen van Berco en VemaTrack. Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerk onderdelen; een betere kwaliteit dan die van dit Italiaanse merk bestaat simpelweg niet.

VemaTrack is ons eigen rijwerk merk. Kies je voor VemaTrack dan profiteer je van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Nog een plus: je hebt de keuze uit een ontzettend breed assortiment!

Onze verzendmethodes
Onze betaalmethodes