Rijwerk Onderdelen voor Sumitomo Machines | Verhoeven Rijwerk
Sumitomo rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Sumitomo machines

Sumitomo

In 1615, in Japan, is Sumitomo gesticht. De oprichter opende toen een boekwinkel die voornamelijk bekend werd door het omsmelten van koper. Het bedrijf richtte zich niet alleen op boeken maar ging zich ook focussen op andere producten. Zo werd het merk ook bekend in bosbouw, metaal en bankwezen. In 1963 ging het bedrijf een samenwerking aan met Link-Belt, er werd toen een constructie- tak gestart.

Sumitomo staat voor comfort, dit is een belangrijk speerpunt. Verder richten zij machines in die krachtig, brandstof besparend en sterk zijn. Het merk produceert voornamelijk graafmachines en vrachtwagenkranen.

Wanneer jouw Sumitomo wiellader of graafmachine stil staat kost je dat geld. Dit kan voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Verhoeven Rijwerk kan je daar gelukkig snel mee helpen. Wij hebben voldoende vervangingsonderdelen direct op voorraad. Door een snelle levering zorgen wij er voor dat je vlot weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Zoek je naar de juiste aftermarket producten voor jouw Sumitomo? Onderdelen zoals kettinggeleiders, rubbertracks en rupsplaten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt de juiste rijwerk onderdelen direct zelf zoeken in bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op merk & type, OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Met de vervangende onderdelen kun je zelf de revisie uitvoeren, echter is het ook mogelijk dit door ons uit handen te laten nemen. Wil je hier meer over weten of er zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op!

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek