Rijwerk Onderdelen voor Takeuchi Machines | Verhoeven Rijwerk
Takeuchi rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Takeuchi graafmachines

Takeuchi

In 1963 is Takeuchi opgericht in Japan door Mr. Akio Takeuchi. Het inmiddels zeer bekende merk bracht in 1971 de eerste compacte graafmachine ter wereld op de markt. Daarna ontwikkelde Takeuchi de eerste compacte rupslader op rubber tracks, dit in 1986. Hedendaags is het merk wereldwijd bekend als een grote innovatie speler. Takeuchi levert rupsladers, mini- en midi gravers en hydraulische graafmachines in de range van 1 tot 15 ton.

Takeuchi Rijwerk onderdelen

Takeuchi is de absolute nummer één in de kwaliteit minigravers en midigravers. Het bedrijf heeft zich altijd gespecialiseerd in het produceren van compact materieel en blijft toegewijd aan technologie en innovatie. Het is niet voor niets dat ze de volgende uitspraak in alles laten blijken: “het maken van mini- en midigravers is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn”. Het rijwerk van de graafmachines van Takeuchi wordt nagenoeg allemaal af fabriek op rubbertracks geleverd. Bij de grotere midigravers worden ook stalen rijwerk onderdelen gebruikt.

Het kan helaas ook bij een Takeuchi voorkomen dat de machine stil valt. Dit doordat er rijwerk onderdelen defect zijn. Dit is natuurlijk vervelend, je wilt snel weer aan het werk. Verhoeven Rijwerk levert gelukkig snel de juiste vervangingsonderdelen. Ook voor de meest nieuwe Takeuchi minigravers kunnen we onderdelen leveren tegen een scherpe prijs. Wij zorgen er voor dat je vlot weer operationeel bent!

Zoek je onderdelen voor jouw Takeuchi zoals rubbertracks en sprockets? Dan ben je in onze shop op de juiste plek. Via bovenstaande zoekbalk vind je eenvoudig de benodigde rijwerk onderdelen. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Door snelle levering kun je vlot aan de slag met het repareren van jouw machine. Het is ook mogelijk de rijwerkrevisie door onze specialisten te laten uitvoeren. Wij denken graag met je mee. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij