Rijwerk Onderdelen voor Doosan Machines | Verhoeven Rijwerk
Doosan rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Doosan bouwmachines

Doosan

Doosan is een ontwikkelaar van algemene bouwmachines. Het merk is gesticht in Zuid-Korea in 1896. Het is daarmee het oudste bedrijf in het land. Het merk is echter niet gestart met graafmachines maar begonnen in de cosmetica-industrie en later zelfs in de bierindustrie! Pas in 1960 ging het bedrijf zich op bouw en constructie focussen. Inmiddels is Doosan de op zes na grootste leverancier van bouwmachines ter wereld. Dit hebben zij bereikt met het overnemen van het bekende merk Bobcat en diverse andere bedrijven. Doosan focust zich vooral op bedrijven die zich richten op de infrastructuur. Voor deze industrie produceert het bedrijf knik gestuurde dumptrucks, graafmachines en wielladers.

In 2007 breidt Doosan het assortiment uit, dit is middels de overname van het bedrijf Bobcat. Door deze overname worden producten als minigraafmachines, kleine laders, draagbare stroomvoorziening, hulpstukken en verreikers aan het bedrijf toegevoegd.

Doosan Machine

Het is niet fijn als jouw Doosan machine stilstaat, helaas kan dit gebeuren als een rijwerk onderdeel kapot is. Dat kost je geld en dat wil je uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Bij Verhoeven Rijwerk hebben we altijd voldoende voorraad van aftermarket producten in onze magazijnen liggen.

Producten zoals kettingen en rubbertracks. Voor de nieuwste Doosan machines hebben we ook voldoende vervangingsonderdelen. Alle onderdelen zijn van gegarandeerde kwaliteit en wij zorgen er voor dat je die snel in huis hebt.

Via de bovenstaande zoekbalk zijn alle onderdelen voor jouw Doosan machine te vinden. Zoeken kan op OEM-nummer of op merk & type. Uiteraard kun je zelf aan de slag met het vervangen van kapotte onderdelen maar je kunt ook de revisie door ons laten uitvoeren. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken waar we mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij