Rijwerk Onderdelen voor IHI Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven rijwerk

Rijwerk onderdelen voor IHI machines

IHI

In 1952 is IHI Construction Machinery gesticht. Het bedrijf was toen vooral bezig met het maken van rupsdumpers en mini graafmachines. Echter zijn zij ook bekend met ander rupsmaterieel zoals rupshijskranen, torenkranen en telescoopkranen. In 2017 is IHI overgenomen door Kato works group.


Het liefst zorg je er voor dat jouw IHI machine zo min mogelijk stil staat. Wanneer dit gebeurt kost het je geld en dit wil je voorkomen. Helaas kan dit toch gebeuren wanneer jouw machine een defect rijwerk onderdeel heeft. Verhoeven Rijwerk heeft voor de machines van IHI alle rijwerk onderdelen op voorraad. Deze onderdelen zijn snel leverbaar. Verhoeven Rijwerk biedt betrouwbare aftermarketproducten van hoge kwaliteit. Wij kunnen je altijd de juiste oplossing bieden, hierdoor kun je snel weer aan het werk!

IHI machine

Zoek hierboven in de zoekbalk naar het gewenste onderdeel. In onze shop kun je direct de rijwerk onderdelen vinden die je nodig hebt. Uiteenlopend van rubberpads tot baktanden en slijtdelen. Hierdoor zijn altijd de juiste onderdelen te vinden waarmee je jouw machine weer kunt repareren. Indien gewenst is het ook mogelijk de revisie van jouw rijwerk door ons te laten uitvoeren. Wil je daar meer over weten of zijn er andere vragen waar we je mee kunnen helpen? Wij staan voor je klaar, neem vooral contact met ons op!


Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek