Rijwerk Onderdelen voor Hitachi Machines | Verhoeven Rijwerk
Hitachi rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Hitachi graafmachines

Hitachi

Hitachi is een van de grootste bedrijven ter wereld. In 1910 begon de Japanner Namihei Odeira een winkel gericht op de kopermijnindustrie. Dit is hoe Hitachi is ontstaan. De eenmanszaak focuste zich toen op elektrische onderdelen en is een voorloper geweest voor de huidige Hitachi Group. Inmiddels opereert de Hitachi Group wereldwijd waarbij de productie van bouwmachines maar een klein onderdeel van de bedrijfsactiviteiten omvat.

Hitachi machine

Hitachi is de enige fabrikant van grondverzetmachines die in Nederland produceert. Denk hierbij aan dumptrucks, graafmachines en wielladers. In Oosterhout en in Amsterdam zijn de fabrieken te vinden die deze machines produceren.

Helaas kan het gebeuren dat jouw Hitachi machine een defect rijwerk onderdeel heeft. Je wilt dit onderdeel dan snel vervangen zodat je weer aan de slag kunt. Bij Verhoeven Rijwerk kun je alternatieve onderdelen bestellen van ons eigen merk VemaTrack, deze aftermarket producten zijn leverbaar over de hele wereld. Maar voor jouw Hitachi graafmachine of wiellader hebben we ook onderdelen zoals spanunits direct op voorraad.

Zoek je naar de juiste rijwerk onderdelen voor een scherpe prijs? Gebruik dan de bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op merk & type of op OEM-nummer. Wij zorgen er voor dat je snel de gewenste rijwerk onderdelen in huis hebt, zodat je zelf aan de slag kunt met je machine. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige revisie uit handen nemen. Wat je ook zoekt, wij staan voor je klaar om je snel verder te helpen. Voor vragen en advies, neem vooral contact met ons op!

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij