Rijwerk Onderdelen voor Volvo Machines | Verhoeven Rijwerk
Volvo rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Volvo bouwmachines

Volvo

Volvo is een Zweedse fabrikant van schrankladers, wielladers, graafmachines en knikdumpers. Het bedrijf werd omstreeks 1832 in Zweden gesticht. Volvo heeft een aantal innovaties op zijn naam staan. Zo is het merk de bedenker van de shovel met cabine en de zelfrijdende dumper.

Volvo Machines

Het bedrijf is erg innovatief, dit doordat Volvo al 180 jaar actief is in de civiele techniek. Volvo blijft altijd vooruitstrevend, dit doen ze bijvoorbeeld door engineers 30 jaar vooruit te laten kijken. Hiermee passen ze altijd de laatste techniek toe voor hun bouwmachines. Volvo heeft verschillende andere bekende merken overgenomen zoals Samsung, Pel-Job en Åkerman.

Helaas kan het voorkomen dat er rijwerk onderdelen van een Volvo kapot gaan. Jouw wiellader of graafmachine staat dan stil en dat kost geld. Gelukkig levert Verhoeven Rijwerk snel de juiste vervangingsonderdelen, dit doordat wij altijd voorraad in onze magazijnen hebben liggen. Zo kun je vlot weer aan de slag.

Zoek je aftermarketproducten zoals rubbertracks, kettingen en sprockets? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. De rijwerk onderdelen heb je snel in huis, hiermee is jouw machine vlot te repareren. Indien gewenst kunnen wij de revisie van jouw rijwerk ook voor je uit handen nemen. Wil je meer weten? Onze specialisten denken graag met je mee. Neem vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek