Garantie | Verhoeven Rijwerk

Garantie

Wij geloven sterk in de kwaliteit van de rijwerk onderdelen van de merken Berco en VemaTrack. De fabrieken van Berco en VemaTrack voldoen aan alle OEM specificaties en beschikken over een R&D afdeling en de meest innovatieve productiemethoden. Hierdoor ben je met deze merken zeker van rijwerk onderdelen van de beste kwaliteit. We bieden dan ook uitgebreide garantievoorwaarden op onze producten.

Zo geven wij bijvoorbeeld standaard 3 jaar garantie op onze rubbertracks.*

*De garantie geldt enkel voor productiefouten. De volledige garantievoorwaarden kun je altijd bij ons opvragen.

Met 100% zekerheid het juiste product

Op de Verhoeven Rijwerk webshop stellen we dat je met 100% zekerheid het juiste product kunt bestellen voor jouw machine. Door de slimme zoekmethoden kom je altijd uit bij de rijwerk onderdelen die perfect passen op jouw machine.

Is er onverhoopt toch iets mis met de onderdelen of blijken ze niet te passen? Wij helpen je graag.
Indien het bestelde onderdeel of de bestelde onderdelen na ontvangst toch niet blijken te passen staat het je natuurlijk vrij om de onderdelen conform de retourvoorwaarden terug te sturen en je geld terug te ontvangen.

Wil je nieuwe onderdelen bestellen die wel passen? Neem contact met ons op! We zoeken dan samen naar een oplossing.

Ook als er andere problemen zijn met je bestelde producten horen wij dat graag. We gaan altijd in gesprek om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen. Verhoeven Rijwerk staat voor kwaliteit, ook als het om service gaat.

Verhoeven

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Wist je dat Verhoeven Rijwerk al zo'n 65 jaar bestaat? Net na de tweede wereldoorlog startte grondlegger Tinus Verhoeven een revisiebedrijfje op om machines te verkopen en repareren. Het oplassen van rijwerk onderdelen behoorde toen tot de dagelijkse werkzaamheden.

Onze geschiedenis

Trotse importeur van VemaTrack & Berco

Verhoeven Rijwerk levert de rijwerk onderdelen van Berco en VemaTrack. Het Italiaanse merk Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerk onderdelen.

VemaTrack is ons eigen rijwerk merk. Kies je voor VemaTrack dan profiteer je van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Én je hebt de keuze uit een ontzettend breed assortiment!