Gratis rijwerkcheck | Verhoeven Rijwerk

Gratis check aan je rijwerk

Het rijwerk van je machine kan door het vele gebruik op den duur gaan slijten. Om te voorkomen dat je machine stil komt te staan, is het van belang om deze schade goed in de gaten te houden en het rijwerk op tijd te laten checken. Wil je de slijtage van je rijwerk laten nakijken? Wij voeren graag een kosteloze rijwerkcheck voor je uit op locatie!

Rijwerkcheck in 3 stappen

Het inplannen en uitvoeren van een rijwerkcheck kan in 3 gemakkelijke stappen.

1. Maak een vrijblijvende afspraak
Plan een vrijblijvende afspraak in met een rijwerkspecialist. Dit kan via de knop hieronder, of door te bellen naar: +31 (0)495 – 596 671. De specialist zal nog een aantal vragen stellen en vervolgens een afspraak met je inplannen.

inmeten van rijwerk

2. Visuele rijwerk inspectie & rijwerk inmeten
Op de afgesproken datum komt de specialist bij je langs om de machine in te meten en te inspecteren. Eerst kijkt hij of er zichtbare slijtage is en vervolgens controleert hij het rijwerk op diverse punten:

  • De positie van het voorwiel en de staat van het sprocket
  • Kwaliteit van de boven- en onderrollen en de conditie van de rupsplaten
  • De inspectie van de ketting

3. vrijblijvende aanbieding op maat
Aan de hand van de rijwerk inspectie maakt de rijwerkspecialist een lijst met gemeten slijtwaarden. Hij gaat hiermee aan de slag om een vrijblijvende offerte voor jou op maat te maken.

Rijwerkrevisie

Aan de hand van de gemeten slijtwaarden kun je ervoor kiezen om een rijwerkrevisie uit te voeren. Wanneer je dit zelf wilt doen, kun je bij Verhoeven Rijwerk terecht voor rijwerkonderdelen van topkwaliteit. Je kunt via de zoekbalk zoeken op merk & type, OEM nummer en afmetingen van je rubbertrack.

Wil je de rijwerkrevisie liever uit handen geven? Dat kan ook, wij voeren deze graag voor je uit. Op onze pagina over rijwerkrevisies lees je meer over het (laten) uitvoeren van een rijwerkrevisie.

Ik wil een rijwerkcheck inplannen

Maak een afspraak