Verhoeven Rijwerk | Bestellen & leveren
Topmerken Berco en Vematrack
Scherpe prijzen

Gratis rijwerkinspectie

Bestellen & leveren

Plaats je een bestelling via de Verhoeven Rijwerk shop dan heb je de keuze uit meerdere verzendopties. Je kunt je bestelling komen ophalen bij één van onze vestigingen of laten bezorgen op een afleveradres naar keuze.

Bestelling ophalen bij Verhoeven rijwerk vestiging

Je kunt je product(en) ophalen bij de Verhoeven Rijwerk vestigingen in Maarheeze of Zeewolde. Deze verzendoptie is kosteloos.

Verhoeven Rijwerk - bestellen en leveren

Maarheeze
In Maarheeze kun je voor het ophalen van je bestelling terecht bij ons rijwerk magazijn op het adres Den Engelsman 17 (6026 RB).

Bestel je voor 13:00? Dan staat jouw bestelling daar al 4 uur later - na het afronden van je bestelling - voor je klaar. Bij het plaatsen van een bestelling in het weekend of ná 13:00 staat deze de volgende werkdag voor je klaar.

Zeewolde
Je kunt je bestelling ook ophalen bij onze vestiging in Zeewolde. Bij deze vestiging is ophalen mogelijk binnen ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een bericht van ons als je bestelling klaar staat om opgehaald te worden.

Wil je vooraf exact weten wanneer je jouw bestelling kunt ophalen? Bel in dat geval altijd even met de betreffende vestiging.

Verzenden naar adres

Je kunt uiteraard ook je bestelling laten bezorgen op een afleveradres naar keuze.
Bestel je op een werkdag voor 15:00? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden.
Als je na 15:00 bestelt wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden.

De kosten van verzending zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling. In het onderstaande overzicht worden de kosten per verzendmethode toegelicht:

Verzending

Bestemming

Gewicht

Verzendmethode

NL

BE

Zendingen tot 25 kg

Pakketzending

€ 22,00

€ 28,00

Zendingen tot 50 kg

Mini pallet

€ 55,00

€ 72,00

Zendingen tot 700 kg

1 palletzending

€ 67,00

€ 88,00

Zendingen tot 1.400 kg

2 palletzendingen

€ 109,00

€ 154,00

Zendingen tot 2.100 kg

3 palletzendingen

€ 147,00

€ 214,00

Zendingen tot 2.800 kg

4 palletzendingen

€ 189,00

€ 273,00

Zendingen tot 3.500 kg

5 palletzendingen

€ 228,00

€ 329,00

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Wist je dat Verhoeven Rijwerk al meer dan 60 jaar bestaat? Net na de tweede wereldoorlog startte grondlegger Tinus Verhoeven een revisiebedrijfje op om machines te verkopen en repareren. Het oplassen van rijwerk onderdelen behoorde toen tot de dagelijkse werkzaamheden.

Onze geschiedenis

Trotse importeur van VemaTrack & Berco

In de Benelux levert Verhoeven Rijwerk de rijwerk onderdelen van Berco en VemaTrack. Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerk onderdelen; een betere kwaliteit dan die van dit Italiaanse merk bestaat simpelweg niet.

VemaTrack is ons eigen rijwerk merk. Kies je voor VemaTrack dan profiteer je van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Nog een plus: je hebt de keuze uit een ontzettend breed assortiment!