Rijwerk Onderdelen voor New Holland Machines | Verhoeven Rijwerk
New Holland

Rijwerk onderdelen voor New Holland graafmachines

New Holland

In 1985 is New Holland gesticht, dit gebeurde in de plaats New Holland, Pennsylvania. Tegenwoordig is het merk wereldwijd bekend, het bedrijf is in 170 landen actief. New Holland is producent van diverse landbouwmachines, waaronder tractoren. Het bedrijf maakt ook schrankladers, wielladers, graafmachines, mini-graafmachines en rupsgraafmachines. New Holland maakt deel uit van CNH. Het merk Orenstein & Koppel valt deels onder New Holland.

Het is vervelend wanneer jouw New Holland machine niet meer goed werkt. Dit kan komen door defecte rijwerk onderdelen. Verhoeven Rijwerk kan snel voor vervanging zorgen. Wij hebben onderdelen zoals rubbertracks, kettingen en onder & bovenrollen altijd direct op voorraad. Met een snelle levering zorgen wij er voor dat jouw graafmachine of schranklader vlot weer operationeel is!

New Holland machine

Zoek je rijwerk onderdelen voor jouw machine tegen een scherpe prijs? Kijk dan vooral eens rond in onze shop. Zoeken naar de juiste onderdelen kan eenvoudig door bovenstaande zoekbalk te gebruiken. Wanneer je de benodigde producten hebt gevonden kun je snel met de revisie aan de slag. Echter is het uitvoeren van een revisie ook door ons mogelijk. Wij helpen je graag verder, op welke manier dan ook. Meer weten? Neem dan even contact met ons op!

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek