Rijwerk Onderdelen voor Orenstein & Koppel… | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Orenstein & Koppel machines

Orenstein & Koppel

Het bedrijf Orenstein & Koppel is opgericht door Benno Orenstein en Arthur Koppel in april 1876. Het bedrijf was bekend als Duitse fabrikant van spoorwegmaterieel en grondverzetmachines. Echter is het bedrijf overgenomen door New Holland in 1998.

Orenstein & Koppel Machines

Helaas bestaat het bedrijf Orenstein & Koppel niet meer. Hierdoor kan het moeilijk zijn de juiste vervangingsonderdelen te vinden. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Verhoeven Rijwerk heeft een breed assortiment aan producten. We denken graag met u mee in de zoektocht naar de juiste oplossing.

Mocht jouw Orenstein & Koppel machine stil komen te staan is dat natuurlijk erg vervelend. Verhoeven Rijwerk kan er voor zorgen dat je snel de juiste aftermarketproducten zoals rupsplaten, rubbertracks en spanunits ontvangt. Hierdoor kun je vlot weer aan het werk.

Zoek je een passend rijwerk onderdeel tegen een scherpe prijs? Dan ben je aan het juiste adres. Via de zoekbalk bovenaan de pagina kun je direct de juiste onderdelen vinden. Je kunt de revisie van jouw rijwerk zelf uitvoeren maar het is ook mogelijk dit uit handen te geven. Onze specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek