Berco rijwerk onderdelen | Verhoeven Rijwerk
NRZ0868 min

Berco rijwerk onderdelen

Berco undercarriage logo

Verhoeven Rijwerk is exclusieve leverancier voor het kwaliteitsmerk Berco. Berco heeft een decennialange staat van dienst en is bekend als dé nummer 1 op rijwerk gebied. In zo'n 100 jaar heeft Berco zich ontwikkeld tot dé toonaangevende producent van reparatie- en revisieonderdelen van rijwerken, met een specialisatie in grondverzetmachines (graafmachines, bulldozers, etc).

Berco levert het rijwerk voor toonaangevende machinefabrikanten, zoals Komatsu, Hitachi, Case, New Holland en vele andere topmerken. Bovendien is Berco gespecialiseerd in vervangingsonderdelen voor vrijwel elk merk en type grondverzetmachine. Of het nu gaat om het rijwerk voor graafmachines, (mini)gravers, bulldozers of speciale machines, Berco biedt steeds de juiste oplossing in rijwerk.

Uniek aanbod van uitstekende kwaliteit

berco onderdelen rijwerk

Berco producten zijn gemaakt van het sterkste staal om de zwaarste klussen te kunnen klaren. Het merk heeft een uniek aanbod van hoogwaardige rijwerk onderdelen, gemaakt door gepassioneerde vakmensen. Het doel van Berco is om samen met klanten vooruitgang te boeken.

Dit doel behalen ze door middel van de kernwaarden uitmuntendheid, vertrouwen en flexibiliteit. Betrouwbare en hoogwaardige rijwerk onderdelen zijn essentieel voor het opbouwen van vertrouwde relaties met klanten. Bovendien streeft Berco ernaar om iedere toepassing te verbeteren door middel van uitstekende rijwerk producten.

Berco bouw- en constructielijn

De bouw- en constructielijn van Berco biedt concurrerende en efficiënte rijwerkonderdelen en garandeert het breedste productassortiment, minimale kosten per uur, langere duurzaamheid en geweldige prestaties in veeleisende toepassingen.

Het Berco assortiment voor de bouw heeft onderdelen die geschikt zijn voor bulldozers en graafmachines:

  • Kettingen: Droge, ingevette, afgedichte of gesmeerde kettingen, kettingen voor zwaar gebruik, meer dan 11.000 configuratiemogelijkheden.
  • Alle configuraties verkrijgbaar met enkele, dubbele of drievoudige kamplaten.
  • Speciale rupsplaten verkrijgbaar met gebogen uiteinden en poly pad.
  • Rollen met enkele flens, dubbele flens of binnenflens, meer dan 1.500 configuratiemogelijkheden.
  • Meerdere sprockets en segmenten beschikbaar voor elk type eindaandrijving
  • Rijwerk voor speciale toepassingen: transportbanden, pijpleidingen, freesmachines, bosbouwmachines, enz.
Berco rijwerk in productie

Berco: Dé nummer 1 op rijwerkgebied

Berco brengt rijwerktechnologie overal. Met vestigingen in de belangrijkste regio’s van de wereld is Berco de belangrijkste leverancier voor rijwerk onderdelen op de Europese en Amerikaanse markt én een belangrijke partner op de Aziatische markt. Berco’s producten zijn wereldwijd in gebruik en worden in meer dan 70 landen verkocht, met een wereldwijd dealernetwerk dat de wereld dient en zorgt voor een effectieve klantenservice.

Dankzij de uitgebreide en flexibele aanpak voldoet Berco aan de eisen van de belangrijkste spelers in de off-highway industrie.

Waarom Berco?

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen top kwaliteit 32x32

Top kwaliteit

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen lage kosten per draaiuur 32x32

Lage kosten per draaiuur

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen europese productie 32x32

Europese productie

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen duurzaam 32x32

Duurzaam

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen uitgebreide kwaliteitsanalyses 32x32

Uitgebreide kwaliteitsanalyse

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen gemechaniseerd productieproces 32x32

Gemechaniseerd productieproces

Verhoeven R Ijwerk Berco iconen betrouwbaar 32x32

Betrouwbaar