Rijwerk onderdelen voor Case Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor CASE bouwmachines

Case

Case is ruim 175 jaar geleden ontstaan. Van origine is het merk gestart met een stoommachine, dit in 1876. Al snel werd Case een van de grootste producenten van stoommachines. In de 20e eeuw kwamen de tractoren, ook hierin was Case een grote producent. Na 1950 gaat het bedrijf zich meer richten op machines voor constructie. Tegenwoordig maakt het merk wielladers, schrankladers, graafmachines en minigraafmachines.

Case machine

Bij het produceren van machines staan innovatie en het voldoen aan de wensen van de gebruikers hoog in het vaandel bij Case. Het merk biedt oplossingen die de productiviteit en efficiëntie op het werkterrein verhogen. Case fuseerde met New Holland in 1999, onder de naam CNH. New Holland is net als Case een producent van graafmachines en tractoren.

Het is vervelend als jouw Case machine stil staat, dit kan voorkomen wanneer je kapotte rijwerk onderdelen hebt. Verhoeven Rijwerk voorziet snel in de aftermarketproducten van Case, dit doordat we altijd voorraad van deze onderdelen hebben liggen. Verder hebben we ook alternatieve Case onderdelen, namelijk die van ons eigen merk Vematrack. Deze onderdelen zijn robuust en stevig voor een juiste prijs/kwalititeit verhouding.

Op zoek naar rijwerk onderdelen zoals onder & bovenrollen of rubbertracks voor jouw Case machine? Vul dan direct je zoekopdracht in bij de bovenstaande balk. Door onze snelle levering kun je vlot je kapotte rijwerk onderdelen vervangen. Liever een rijwerk revisie door ons laten uitvoeren? Dat kan zeker, onze specialisten staan voor je klaar. Vragen hierover of andere zaken waar we je mee kunnen helpen? Neem vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek