Mijn machine / OEM nummer / afmeting rubbertrack… | Verhoeven Rijwerk

Mijn machine / OEM nummer / afmeting rubbertrack staat er niet bij

Je hebt net gezocht naar rijwerk onderdelen voor jouw machine maar je komt er achter dat jouw machine / OEM nummer of de afmeting van jouw rubbertrack er niet tussen staat. Wat nu?

Op de Verhoeven Rijwerk webshop bieden we rijwerk onderdelen van VemaTrack en/of Berco aan voor machines van zoveel mogelijk merken & types. Door onze jarenlange ervaring hebben we goed in kaart weten te brengen welke rijwerk onderdelen passen op welke machines.

Toch kan het voorkomen dat we jouw machine, OEM nummer of de afmeting van jouw rubbertrack (nog) niet aanbieden. De kans is groot dat we in die situatie niet weten welke rijwerk onderdelen er op jouw machine passen. Maar met een beetje hulp komen we hier wel uit!

Contact opnemen

Neem in dit geval altijd contact met ons op. We gaan graag voor je op zoek naar de juiste match. Doordat je ons kunt vertellen over de afmetingen van de bestaande / defecte rijwerk onderdelen vinden we in de meeste gevallen toch passende nieuwe onderdelen.

Plan jouw gratis rijwerkcheck

1 2 3

Maak een vrijblijvende afspraak

Vraag een gratis rijwerkcheck aan via de knop hieronder! Nadat je jouw gegevens hebt verzonden wordt er snel contact met je opgenomen door één van onze rijwerk specialisten.

De rijwerkspecialist stelt nog wat aanvullende vragen en plant daarna samen met jou de rijwerkcheck in.

Rijwerkcheck afspraak

Visuele inspectie & inmeten

De rijwerkspecialist komt bij jou op locatie langs om de machine te inspecteren en in te meten. Hij kijkt ten eerste of er zichtbare slijtage te zien is; vervolgens controleert hij het rijwerk op diverse punten:

  • Inspectie van de ketting
  • De staat van het sprocket en de positie van het voorwiel
  • Kwaliteit van de boven- en onderrollen en de conditie van de rupsplaten
Rijwerkcheck Verhoeven Rijwerk

Vrijblijvende aanbieding op maat

De rijwerkspecialist heeft na de inspectie een lijst met gemeten slijtwaarden. Hij gaat hiermee aan de slag om een (vrijblijvende) offerte voor jou op maat te maken. We laten graag aan je zien dat de grootste rijwerk partij ook de meest voordelige kan zijn.

*Uiteraard mag je ons ook altijd bellen om de rijwerkcheck in te plannen.

Verhoeven Rijwerk inmeten

Trotse importeur van VemaTrack en Berco