Rijwerk Onderdelen voor Pel-Job Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Pel-Job bouwmachines

Pel-Job

Een van de meest vooraanstaande fabrikanten op het gebied van mini-graafmachines was toch wel de Franse Groupe Pel-Job. Het bedrijf produceerde naast mini-graafmachines ook grondverzetmachines, dumpers en wielladers. Volvo heeft in 1995 Pel-Job overgenomen.

Helaas bestaat Pel-Job niet meer. Hierdoor kan het soms moeilijk zijn om de juiste rijwerk onderdelen te vinden. Verhoeven Rijwerk biedt een breed assortiment aan rijwerk onderdelen voor jouw Pel-Job dumper of graafmachine. Verhoeven Rijwerk kan snel leveren waardoor je vlot weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Zoek je aftermarketproducten zoals rupsplaten en sprockets? Dan ben je op de juiste plek. Via bovenstaande zoekbalk kun je direct de juiste onderdelen vinden. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Door onze snelle levering kun je vlot weer jouw machine repareren. Geef je de revisie van je rijwerk liever uit handen? Ook dat is mogelijk. Wij helpen je graag verder. Voor meer informatie of andere vragen, neem vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek