Verhoeven Rijwerk | Rijwerk Onderdelen voor Komatsu Machines
Topmerken Berco en Vematrack
Scherpe prijzen

Gratis rijwerkinspectie

Rijwerk onderdelen voor Komatsu bouwmachines

Komatsu

In 1917 richtte Takeuchi Mining Industry het bedrijf Komatsu op, dit gebeurde in de Japanse stad Komatsu. In 1921 werd het bedrijf zelfstandig door zich te scheiden van Takeuchi Mining Industry. Daarna ontwikkelde het bedrijf talloze machines en werd het steeds bekender. Het merk blijft altijd in ontwikkeling, voor het bedrijf is het belangrijk dat de machines altijd verbeteren. Hiernaast staan ook betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Komatsu machine

Komatsu produceert machines die worden ingezet in de (mijn)bouw en bij infrastructurele werken. Denk aan machines zoals, verreikers, graafmachines, wielladers en bulldozers. Het merk was ook de eerste die een hydraulische graafmachine met een hybride systeem heeft ontwikkeld.

Je wilt zo veel mogelijk voorkomen dat je Komatsu machine stil staat. Echter kan dit toch gebeuren wanneer een rijwerk onderdeel kapot is. Verhoeven Rijwerk kan je snel een vervangend onderdeel aanbieden. Doordat we alle onderdelen direct op voorraad hebben kunnen we snel bij je leveren. Wij kijken altijd naar een passende oplossing voor jouw probleem.

Heb je een rijwerk onderdeel nodig? Bijvoorbeeld slijtdelen of een kettinggeleider? Je kunt dit allemaal in onze shop vinden. Gebruik bovenstaande zoekbalk door op merk & type, OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack te zoeken. Na onze snelle levering kun zelf aan de slag met het repareren van jouw machine. Verhoeven Rijwerk maakt het ook mogelijk jouw revisie uit handen te nemen. Onze specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je meer weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op!

Op zoek naar een onderdeel voor jouw rijwerk?

Zoek