Rijwerk Onderdelen voor Liebherr Machines | Verhoeven Rijwerk
Liebherr rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Liebherr bouwmachines

Liebherr

In 1949 is de torenkraan bedacht, door de Duitse Hans Liebherr. In het naoorlogse Duitsland moesten veel delen van het land worden herbouwd. Hans Liebherr erkende de behoefte aan gereedschappen en machines voor de bouw en de woningbouw. Samen met constructeurs en vakmensen ontwikkelde hij dan ook in 1949 de eerste mobiele torenkraan. Naarmate de volgende modellen volgden, kwam de kraanproductie bij Liebherr op gang en veranderde het bouwbedrijf in een fabrikant van bouwmachines.

Liebherr machine

De omvang van het Liebherr assortiment voor bouwmachines is als geen ander. Naast torenkranen van alle soorten en maten en mobiele bouwkranen, omvat het assortiment een breed scala aan grondverzetmachines met hydraulische graafmachines, wielladers, rupstrekkers en rupsladers, verreikers en kiepwagens. Liebherr blijft altijd innoveren en het merk denkt in kansen. Zo is het bedrijf inmiddels ook bekend om zijn koelkasten maar bijvoorbeeld ook onderdelen voor de vliegtuigindustrie. Een veelzijdig merk dat continue in ontwikkeling is.

Wanneer jouw machine stil staat kan dat komen door een kapot rijwerk onderdeel. Dit wil je uiteraard snel oplossen. Verhoeven Rijwerk heeft alle verschillende rijwerk onderdelen voor jouw Liebherr graafmachine of bulldozer direct op voorraad. Wij zorgen voor een snelle levering van aftermarketproducten zodat je weer aan het werk kunt.

Zoek je onderdelen zoals ru sprockets en kettingen voor jouw Liebherr? Dit is allemaal in onze shop te vinden. Zoeken naar de juiste onderdelen kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Het is mogelijk zelf jouw machine te repareren, echter is het ook mogelijk de revisie van jouw rijwerk door ons te laten uitvoeren. Onze specialisten denken graag met je mee. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek