Rijwerk Onderdelen voor Aichi Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Aichi graafmachines

Aichi

Aichi is in 1961 opgericht in Japan. De oprichter, Sakujiro Suzuki, werd geboren in Tochigi in 1916. Tijdens de oorlog realiseerde hij zich het verschil tussen de mechanische machines die in Japan en het buitenland beschikbaar waren. Na de oorlog kwam de overtuiging dat dit soort machines een leidende rol zouden spelen bij het herstel van Japan. De grote Japanse fabrikanten deden echter niet veel moeite om deze machines te produceren en de ontwikkeling in mechanisatie kwam niet ver. Dus begon Suzuki zelf paalzetters te maken.

Door zijn eigen inspanningen verkocht hij zijn product in heel Japan. De respons was geweldig en versterkte zijn verlangen om 'het werk efficiënter te maken en de veiligheid te verbeteren door mechanisatie'. Kort daarna startte hij Aichi Sharyo. Hedendaags bestaat het aanbod van Aichi uit de volgende producten: hoogwerkers, graafmachines, voertuigen voor elektriciteitsbedrijven, telecommunicatie, bouw, scheepsbouw en spoorindustrie, en andere gespecialiseerde voertuigen. Sinds de oprichting in 1962 werkt het bedrijf nauwgezet samen met hun klanten met het doel efficiëntie en veiligheid te verbeteren.

Aichi Rijwerk onderdelen

Het kan gebeuren dat er bepaalde rijwerk onderdelen van een Aichi defect zijn, zoals de sprockets of de rubbertracks. Jouw hoogwerker of graafmachine is niet of niet goed meer te gebruiken en dat is zonde. Stilstaan kost geld! Verhoeven Rijwerk levert gelukkig snel de juiste alternatieve rijwerk onderdelen, wij hebben altijd voldoende voorraad. Hierdoor zorgen we ervoor dat je snel weer aan het werk kunt.

Op zoek naar aftermarket producten voor jouw Aichi? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan bijvoorbeeld op OEM-nummer en op merk & type. Wanneer je de rijwerk onderdelen in huis hebt kun je jouw machine zelf repareren. Echter is het ook mogelijk de revisie door ons te laten uitvoeren. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek