Betalen | Verhoeven Rijwerk

Betalen

Je kunt op de Verhoeven Rijwerk Shop je bestelling op diverse manieren afrekenen. Welke je ook kiest, je betaalt altijd veilig.

iDEAL

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct wordt gekoppeld aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je gewend bent.

MasterCard

MasterCard

Bij de betaalmethode Mastercard betaal je met jouw Mastercard creditcard. Je vult hierbij je eigen naam in zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC). Deze code vind je achterop de creditcard. Na het invullen en versturen van deze gegevens wordt de betaling verwerkt. Als de betaling door Mastercard wordt goedgekeurd wordt de bestelling direct verwerkt.

VISA

VISA

Bij de betaalmethode VISA betaal je met jouw VISA creditcard. Je vult hierbij je eigen naam in zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC). Deze code vind je achterop de creditcard. Na het invullen en versturen van deze gegevens wordt de betaling verwerkt. Als de betaling door VISA wordt goedgekeurd wordt de bestelling direct verwerkt.

PayPal

PayPal

Met PayPal kun je snel en gemakkelijk online geld overmaken. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

SOFORT

SOFORT

De betaalmethode SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoef je de betaling alleen te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Het voordeel hiervan is dat hierin dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Verhoeven

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Wist je dat Verhoeven Rijwerk al zo'n 65 jaar bestaat? Net na de tweede wereldoorlog startte grondlegger Tinus Verhoeven een revisiebedrijfje op om machines te verkopen en repareren. Het oplassen van rijwerk onderdelen behoorde toen tot de dagelijkse werkzaamheden.

Onze geschiedenis

Trotse importeur van VemaTrack & Berco

Verhoeven Rijwerk levert de rijwerk onderdelen van Berco en VemaTrack. Het Italiaanse merk Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerk onderdelen.

VemaTrack is ons eigen rijwerk merk. Kies je voor VemaTrack dan profiteer je van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Én je hebt de keuze uit een ontzettend breed assortiment!

Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes