Rijwerk Onderdelen voor PrimeTech Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor PrimeTech machines

PrimeTech

PrimeTech machines zijn ontworpen om op ruw terrein te werken. Deze speciale voertuigen zijn geschikt om zelfs onder extreme omstandigheden goed werk te leveren. PrimeTech levert machines op rupsen die zijn ontwikkeld door FAE-group. FAE is opgericht in 1989 en is wereldwijd bekend.

Onder PrimeTech bevinden zich twee productlijnen. Allereerst de PT-series: deze machines zijn ontwikkeld voor het bewerken van grond en ook inzetbaar bij bos- en wegenbouw. De andere lijn genaamd PT D: Mine Series, is bedoeld voor de opruiming van mijnen en niet-ontplofte munitie.

Het kan voorkomen dat jouw machine er mee ophoudt. Dat is erg vervelend want zo kun je niet je werkzaamheden uitvoeren. Het is mogelijk dat er bepaalde rijwerk onderdelen kapot zijn, zoals je rubbertracks of sprockets. Is dit het geval? Dan ben je bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment met een snelle levering.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Interesse in vervangende rijwerk onderdelen? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan de pagina. Je kan zoeken op merk & type of OEM-nummer, maar ook met afmeting rubbertrack. Ben je bereid om zelf de revisie uit te voeren of heb je hier toch hulp bij nodig? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Wil je hier meer over weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij