Verhoeven Rijwerk | Rijwerk Onderdelen voor Nordmeyer Machines
Topmerken Berco en Vematrack
Scherpe prijzen

Gratis rijwerkinspectie

Rijwerk onderdelen voor Nordmeyer machines

Nordmeyer

Het bedrijf Nordmeyer is opgericht in 1935 in het Duitse plaatsje Peine. De boormachines van Nordmeyer staan bekend om een solide en robuuste constructie en een eenvoudige bediening van de machine. Sinds 1979 worden de machines in Nederland, België en Luxemburg vertegenwoordigd door Nordmeyer Holland.

Ben je net lekker aan het werk, valt je machine stil. Dit kan al gebeuren wanneer er slechts één onderdeel van het rijwerk kapot is. Het is belangrijk dat dit snel en zorgvuldig opgelost wordt. Verhoeven Rijwerk kan je hierbij helpen. Wij hebben een grote voorraad vervangende rijwerk onderdelen die direct leverbaar zijn. Zo kunnen we de juiste onderdelen voor jouw machine snel leveren. Een lange tijd stilstaan is het laatste wat je wilt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in huis? Dan is het tijd voor de revisie van het rijwerk. Je kunt ervoor kiezen om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar onze specialisten kunnen dit ook voor je doen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een onderdeel voor jouw rijwerk?

Zoek