Rijwerk Onderdelen voor JLG Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor JLG machines

JLG

JLG Industries is opgericht in 1969. Het merk is bekend om zijn verschillende hoogwerkers, schaarhoogwerkers, carriers en verreikers. JLG streeft ernaar om grootste uitdagingen aan te gaan al sinds het prille begin toen oprichter, John L. Grove, een groeiende bezorgdheid in de bouwsector wilde oplossen. Nadat Grove een ander bedrijf had verlaten dat hij mede-oprichtte, hoorde hij dat er dringend behoefte was aan een machine die werknemers veilig en snel in de lucht kon tillen om constructie- en onderhoudsfuncties uit te voeren. Hij richtte zijn energie op deze uitdaging door in 1969 JLG Industries, Inc. op te richten. Met een bemanning van slechts 20 werknemers en een kleine metaalfabriek in McConnellsburg, Pennsylvania, werd in 1970 de eerste JLG-hoogwerker verkocht.

JLG is al lang een pionier in het produceren van milieuvriendelijke hef- en toegangsmaterialen. Het bedrijft zoekt en omarmt voortdurend manieren waarop ze duurzamer kunnen zijn in elk aspect van de operatie. Duurzaamheid is de verantwoordelijkheid naar het milieu en naar de klanten, die groene oplossingen eisen. Bij moederbedrijf Oshkosh stimuleert duurzaamheid verantwoorde productie, zorgvuldig beheer van hulpbronnen en milieuvriendelijke producten en diensten. Als Oshkosh-bedrijf blijft JLG het voortouw nemen bij het maken van innovatieve producten die voldoen aan de behoeften van de klanten aan energie-efficiënte oplossingen en die de impact op het milieu verminderen.

Ben je net lekker aan het werk met je JLG hoogwerker, valt deze stil. Dat is erg vervelend want elke minuut dat je stil staat kost je geld. Helaas kan dit gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Je wilt dan zo snel mogelijk weer aan het werk. Gelukkig ben je bij Verhoeven Rijwerk aan het juist adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad, zoals sprockets of rubbertracks Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat je vlot weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste rijwerk onderdelen zoeken? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk om de juiste producten te vinden. Zoeken kan op merk & type of op OEM-nummer. Indien van toepassing is het ook mogelijk om direct op afmeting rubbertrack te zoeken. Wanneer je de benodigde onderdelen in huis hebt kun je natuurlijk zelf starten met de revisie van jouw rijwerk. Wil je dit liever uit handen geven? Ook daar kunnen we je mee helpen. Wil je meer weten over het laten uitvoeren van een rijwerkrevisie door Verhoeven Rijwerk of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij