Rijwerk Onderdelen voor Hydromac Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Hydromac graafmachines

Hydromac

Hydromac was een Italiaanse producent van graafmachines, opgericht in 1965 in Turijn, Italië. De fabrieken waren gevestigd in San Mauro in het noordoosten van Turijn en Trino (Vercelli) in Italië. De eerste modellen waren gebaseerd op eerdere Bruneri Yumbo-modellen. Twee Hydromac modellen (zoals H180 en H200) zijn ontworpen door Pininfarina die bekender was als auto-ontwerper.

Het bedrijf sloot eind 1983 zijn deuren toen River SPA, een financiële organisatie, het productierecht op het Hydromac-assortiment overnam. De productie werd vervolgens hervat in 1984 in San Mauro en Cuneo nabij de grens met Frankrijk. In 1987 verkocht River SPA Hydromac en ging het eigendom over naar Ilme SpA en in 1989 verhuisde de productie naar Settimo Torinese. Tegenwoordig heeft het merk de Europese markt verlaten, maar de graafmachines worden nog steeds geproduceerd in Buenos Aires, Argentinië

Het kan soms lastig zijn om rijwerk onderdelen te vinden voor jouw Hydromac machine. En dat is vervelend want elke minuut dat een machine stil staat kost geld. Je wilt dan zo snel mogelijk de rijwerk onderdelen vervangen zodat je vlot weer aan het werk kunt. Gelukkig ben je dan bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad, zoals rubbertracks, rubberpads en sprockets. Hierdoor kunnen we snel leveren en ben jij in een oogwenk weer operationeel.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct rijwerk onderdelen zoeken? Gebruik hiervoor bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op OEM-nummer, op merk & type en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de benodigde producten in huis kun je natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van jouw rijwerk. Geef je dit liever uit handen? Dat is bij ons ook mogelijk. Wij nemen jouw machine graag onder handen. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek