Rijwerk Onderdelen voor Hooby Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor HOOBY machines

Hooby

De HOOBY LC90 Megatronic VI is zeer goed inzetbaar voor het maaien van sloten, deze machine is daar speciaal voor ontwikkeld. In deze machine is meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van slootonderhoud verwerkt. Het brandstofverbruik is erg laag. Dit door de elektrisch proportioneel servo bediende ventielblokken, de milieuvriendelijke motor en Load-Sensing geregelde plunjerpomp. Dit zorgt voor minimaal energieverlies.

De smalle onderwagen maakt het mogelijk vanaf een smal onderhoudspad te werken. Hierdoor kun je vlot de maaiwerkzaamheden uitvoeren. Helaas komt het ook wel eens voor dat jouw machine stil valt. Dit kan gebeuren wanneer er rijwerk onderdelen defect zijn. Dat is natuurlijk erg vervelend want elke minuut dat jouw machine stil staat kost je geld. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk je hier snel mee helpen. Wij hebben altijd voldoende rijwerk onderdelen direct op voorraad. Zo ook voor de HOOBY 90. Onze levertijden zijn kort waardoor je de juiste onderdelen snel in huis hebt!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Gebruik bovenstaande zoekbalk om direct de juiste rijwerk onderdelen te zoeken. Dit kan op drie manieren: op merk & type, op OEM nummer of op afmeting rubbertrack. Wanneer je de juiste rijwerk onderdelen in huis hebt kun je zelf aan de slag met de rijwerkrevisie. Echter is het ook mogelijk dit door ons te laten uitvoeren. Onze specialisten nemen jouw rijwerk graag onder handen. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij