Rijwerk Onderdelen voor Holmac Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Holmac machines

Holmac

Holmac is in 1969 opgericht en begon toen met het maken van precisieproducten voor gereedschap machines. In de begin jaren 70 begon het bedrijf pompen en hydraulische componenten te produceren voor gebruik in houtpersmachines en autolifters voor de autoservice. In 1981 kwam de grote verandering: de knowhow van het bedrijf werd gericht op de eisen van de boomkwekerijsector en perfectioneerde een revolutionaire uitrusting, de hydraulische schop, die het eerste praktische mechanische gereedschap voor het werk in de kwekerij was. Het werd meteen een groot succes, omdat het gemakkelijk te gebruiken was tegen extreem lage exploitatiekosten, gemakkelijk aanpasbaar aan de talloze behoeften die zich voordoen in de kwekerij.

In de jaren 90 is Holmac uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal bedrijf dankzij een breed assortiment aan boomgravers op rupsbanden. Vrijwel alle machines hebben een zijwaartse snijbeweging waardoor planten in de smalste rijen kunnen worden gewonnen. Voor het fabricageproces worden hightech machines en hooggekwalificeerd personeel ingezet om maximale precisie in de productiefase te garanderen. Bovendien maakt een moderne assemblagelijn snelle, stipte leveringen mogelijk. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij Holmac.

Ben je net lekker aan het werk met jouw Holmac machine, valt deze stil. Dat is natuurlijk erg vervelend. Helaas kan dit voorkomen wanneer er een rijwerkonderdeel kapot is. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk je snel verder helpen. Wij hebben namelijk voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we vlot leveren en ben je zo weer aan het werk!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar bepaalde rijwerk onderdelen zoals sprockets of spanunits? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in huis kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met de revisie van jouw rijwerk. Wil je dit liever uit handen geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek