Rijwerk Onderdelen voor Hinowa Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Hinowa machines

Hinowa

Hinowa is ruim 30 jaar geleden opgericht. Het bedrijf startte in 1987 met onderwagens en minidumpers. Hinowa bouwde deze onderwagen voor hoogwerkers, kranen, boorinstallatie en een eigen assortiment aan minidumpers. In de jaren 90 ontwikkelde het bedrijf samen met een partner een compacte spinhoogwerker, wat echte innovatie was in de markt. Na een aantal jaar besloot Hinowa zelf een verbeterde versie te ontwikkelen en dit monde uit in bekendste spinhoogwerker op de markt: de Hinowa Goldlift 14.70. Hiermee laat het merk zien dat er goed naar de markt geluisterd wordt en dat ze inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Ook het minidumper assortiment werd steeds meer uitgebreid met verschillende uitrustingstukken. Echter kwam het merk hier in 2013 op terug, de markt was namelijk meer op zoek naar eenvoud. Op deze vraag werden nieuwe modellen ontwikkeld. Hedendaags bestaat het assortiment van Hinowa uit spinhoogwerkers, rupsdumpers, rupsonderstellen en rupsheftrucks.

Ben je net lekker aan het werk met je rupsdumper of een andere machine van Hinowa, valt deze stil. Dat kan voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Dat is natuurlijk erg vervelend want elke minuut die je niet kan werken met jouw machine kost je geld. Dit wil je dan zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk je hier bij helpen. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat je in een oogwenk weer operationeel bent.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Zoek je rijwerk onderdelen zoals bijvoorbeeld spanunits en rubbertracks? Gebruik hiervoor bovenstaande zoekbalk. Je kunt zoeken op OEM-nummer of op merk & type. Indien van toepassing kun je ook direct zoeken op afmeting rubbertrack. Wanneer je de juiste producten in huis hebt kun je natuurlijk ook zelf aan jouw rijwerkrevisie beginnen. Wil je dit liever uit handen geven? Dan ben je bij Verhoeven Rijwerk ook aan het juiste adres. Onze specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek