Rijwerk Onderdelen voor Hanix Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Hanix bouwmachines

Hanix

Hanix is de Europese tak van de Japanse fabrikant NKK. Het merk is bekend voor zijn minigravers en compacte wielladers. In 2013 is Hanix naar een moderne fabriek in Londen verhuisd. De transitie, samen met operationele verbeteringen, is gericht op het verhogen van de kwaliteit van de klantenservice door een efficiëntere, gestroomlijnde en samenhangende operatie.

Het bedrijf speelt in op de ontwikkelingen en de vraag van de markt. Dit doen ze door zich te concentreren op het ontwikkelen van een zorgvuldig geselecteerde reeks machines die het beste past bij de behoeften van de markt, in plaats van een breed scala aan modellen aan te bieden.

Het kan voorkomen dat jouw Hanix machine stilvalt en dat is natuurlijk erg vervelend. Dit kan echter gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot. Je wilt dit dan zo snel mogelijk oplossen zodat je vlot weer aan het werk kan. Gelukkig ben je dan bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben namelijk voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en heb jij zo de juiste producten in huis!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar rijwerk onderdelen zoals bijvoorbeeld rubbertracks of onder- & bovenrollen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Je kunt zoeken op OEM-nummer of op merk & type. Indien van toepassing kun je ook zoeken op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste producten in huis kun je natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van je rijwerk. Maar geef je dit liever uit handen? Dan denken we graag met je mee. Onze specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek