Rijwerk Onderdelen voor FAI Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor FAI bouwmachines

FAI

FAI was een bedrijf uit Noventa Vicentina, Italië. Het merk werd in 1963 opgericht door Giovanni Bettanin, die al ervaring had met Ford landbouwtractoren en bepaalde merken grondverzetmachines. De eerste modellen waren laders op basis van een Ford-chassis en graafmachines op rupsbanden of wielen.

FAI en vervolgens FKI (na 1995) werd in 2000 Komatsu Utility Europe. In de veertig jaar van zijn bestaan bouwde het merk een reeks graaflaadmachines, knikladers, wielladers, schrankladers en rups-, wiel- en minigraafmachines. Voor een korte tijd bouwde het merk ook rupsladers, terreinwagens en dozers.

Het kan soms lastig zijn de juiste rijwerk onderdelen voor jouw FAI machine te vinden. Zeker omdat het merk nu niet meer bestaat. Gelukkig ben je bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Dus mocht jouw machine stil komen te staan hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat je de juiste onderdelen snel in huis hebt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar bijvoorbeeld sprockets of spanuntis voor jouw FAI? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Wanneer je de juiste producten in huis hebt kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met de revisie van jouw rijwerk. Het is echter ook mogelijk om dit uit te besteden. Wij gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek