Rijwerk Onderdelen voor Bluelift machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven Rijwerk stalen track

Rijwerk onderdelen voor Bluelift

Bluelift logo

Bluelift is een Italiaanse fabrikant van spinhoogwerkers opgericht door de Marti familie in 2004. Het bedrijf bleef groeien en werd in 2016 onderdeel van Ruthmann Italia S.r.l., een divisie van de Ruthmann groep. Ruhtmann is een erkende Duitse fabrikant die op vrachtwagens gemonteerde hoogwerkers ontwikkelt.

Dankzij de samenwerking met Ruthmann heeft Bluelift de afgelopen 15 jaar de productie opgevoerd. Hierbij zijn nieuwe innovatieve modellen geïntroduceerd en geavanceerde technologieën toegevoegd aan de productielijn.

De spin hoogwerkers van Bluelift staan dan ook bekend om hun geavanceerde technologie, lage gewicht, hoge performance en compacte afmetingen. Bluelift is een innovatief merk dat bezig blijft om zich te ontwikkelen naar de wensen van de consument.

Helaas kan het wel eens voorkomen dat jouw spinhoogwerker van Bluelift niet meer vooruit komt. Dit kan gebeuren als een onderdeel van het rijwerk kapot is. Je wilt dit natuurlijk snel gerepareerd krijgen want je wilt zo snel mogelijk weer aan het werk. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk je hiermee helpen. Wij hebben een breed assortiment aan rijwerk onderdelen. Doordat wij alles direct op voorraad hebben, kun jij snel weer aan het werk.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Vervangende onderdelen nodig?

Ben je op zoek naar vervangende onderdelen, zoals rubbertracks of sprockets? Gebruik dan de bovenstaande zoekbalk. Je kunt zoeken op verschillende manieren: op OEM-nummer, op merk & type en indien nodig op de afmeting van de rubbertrack. Heb je alle benodigde onderdelen? Dan is het tijd voor de revisie. Onze deskundigen helpen je graag op weg, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen dit geheel zelf aan te pakken. De keuze is aan jou. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek