Rijwerk Onderdelen voor Antec Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Antec machines

Antec

Antec is een Italiaans merk, bekend om zijn bestratingsafwerkmachines. Machines die gebruikt worden om asfalt op bruggen, wegen, parkeerterreinen en dergelijke te leggen. Het bedrijf is opgericht in 1992 en borduurt verder op een eerder opgericht bedrijf. Het merk richt zich op de bouwsector en brengt hightech machines op de markt. Van de ontwerpfase tot after sales, de klant is een belangrijke invloed in het hele proces.

Antec bestaat uit drie divisies. Allereerst produceren zij een reeks machines voor het graven van tunnels en verplaatsen van rotsen. Maar ook voor werkzaamheden bij dammen, spoorwegen, havens en meer. Verder produceren zij compacte machines voor restauratie- en onderhoudswerken, gericht op middelgrote en kleine bouwbedrijven. En als laatste machines die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van wegen en het onderhoud hiervan.

Helaas bestaat het merk Antec niet meer. Hierdoor kan het moeilijk zijn de juiste rijwerk onderdelen te vinden wanneer deze kapot zijn. Gelukkig biedt Verhoeven Rijwerk alternatieve onderdelen aan, snel leverbaar en van uitstekende kwaliteit. Wij zorgen er voor dat jouw machine niet te lang stil hoeft te staan.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Vervangende rijwerk onderdelen nodig, zoals voorwielen of rubbertracks? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk om direct de juiste producten te zoeken. Dit kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de gewenste onderdelen in huis kun je natuurlijk zelf de revisie van je rijwerk uitvoeren. Echter is het ook mogelijk dit door ons uit handen te laten nemen. Wij denken graag met je mee! Wil je hier meer over weten of zijn andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!


Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek