Rijwerk reparaties op locatie | Verhoeven Rijwerk
Vematrack rijwerk onderdelen

Reparaties op locatie

Verhoeven Rijwerk repareert al zo’n 70 jaar zorgvuldig je rijwerk onderdelen en uitrustingen. Deze reparaties gebeuren tegenwoordig niet alleen meer in de werkplaats, maar nu ook bij je op locatie.

Verhoeven Rijwerk beschikt over meerdere volledig uitgeruste servicebussen. Deze servicebussen kun je door de gehele Benelux rond zien rijden, en binnenkort zelfs ook via onze partner in Duitsland. Hierdoor kunnen de servicemonteurs allerlei soorten reparaties en onderhoud uitvoeren bij je op locatie.

Sprockets vervangen
Sprockets vervangen bij Derks GWW

In het veld kunnen de servicemonteurs diverse werkzaamheden uitvoeren, zoals de sprockets vervangen, wat de monteurs hier bij Derks GWW hebben gedaan.

Verder kunnen de servicemonteurs de ketting van het rijwerk inkorten als deze is uitgelopen, om verdere slijtage te voorkomen.

Daarnaast is het mogelijk om de rupsplaten van het rijwerk te vervangen bij je op locatie, zoals hier bij Swanenberg sierbestrating is gebeurd.

Bovendien komen de servicemonteurs op unieke plaatsen, zoals laatst is er een reparatie gedaan aan een Liebherr LTR1100 bij een schip.

Meer informatie over rijwerk reparaties

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een servicereparatie op locatie, kijk dan op onze reparatie pagina of neem contact op met ons op: +31 (0)495 – 596 636.

Vervangen rupsplaten
Vervangen van rupsplaten bij Swanenberg Sierbestrating
Reparatie schip
Reparatie op het Jan de Nul schip

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek