Rijwerk Onderdelen voor Yuchai Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Yuchai bouwmachines

Yuchai

Guangxi Yuchai Group is opgericht in 1951 en is gevestigd in Yulin, een stad gelegen in China. Het bedrijf heeft momenteel meer dan dertig dochterondernemingen in bezit. De leidende producten van Yuchai in de sector van de bouwmachines zijn de grondverzetmachines en de heimachines. Het productsysteem van Yuchai bestaat uit 9 soorten bouwmachineproducten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de hydraulische graafmachine, zelfrijdende hoogwerker en de schranklader.

Yuchai is druk bezig geweest om hun binnenlands netwerk uit te breiden naar het buitenland en het daar verder op te bouwen. Het verkoop- en servicesysteem van Yuchai bestaat momenteel uit meer dan 30 verschillende landen over de hele wereld. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het produceren en ontwikkelen van motorproducten die gebruikt worden voor voertuigen, schepen en machines.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Het kan gebeuren dat jouw Yuchai machine stil valt. Erg vervelend want hier had je niet op gerekend. Het is belangrijk dat jouw machine snel en goed gemaakt wordt, zodat je weer vlug verder kunt met je planning, want stilstaan is achteruitgaan. Verhoeven Rijwerk kan je hierbij helpen. Wij beschikken over een voldoende voorraad aan vervangende rijwerk onderdelen speciaal voor jouw machine. Ook garanderen wij een snelle levering.

Interesse in alternatieve rijwerk onderdelen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie gemakkelijke manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Het is mogelijk om de revisie van het rijwerk aan ons over te laten, onze deskundigen gaan graag met jouw machine aan de slag. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit geheel zelf uit te voeren. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek