Rijwerk Onderdelen voor Tadano Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Tadano machines

Tadano

In 1919 is het bedrijf Tadano opgericht in Asahikawa, een stad gelegen in Hokkaido, door Masuo Tadano. In die tijd werd interesse in lastechnologie steeds groter. Tadano ontwikkelde in 1955 de eerste hydraulische (techniek gebruikmakend van vloeistofdruk) vrachtwagenkraan van Japan, namelijk de OC-2. Tadano is uitgegroeid tot een van de grootste kraanfabrikanten ter wereld.

Het merk Tadano is gefocust op de hijsapparatuurindustrie. Deze industrie bestaat uit mobiele machines die gebruikt worden voor het heffen van lasten en het uitvoeren van luchtwerk. De machines van Tadano zijn ontworpen om ook onder de zwaarste omstandigheden goed en betrouwbaar werk te leveren. Tadano beschikt onder andere over vrachtwagenkranen, laadkranen, telescopische giekkranen op rupsbanden en over hoogwerkers.

Helaas komt het wel eens voor dat jouw Tadano machine stilstaat. Een oorzaak hiervan kan zijn dat er een rijwerk onderdeel van jouw machine defect is. Wil je dit graag snel en goed oplossen? Verhoeven Rijwerk staat voor je klaar. Wij beschikken over een grote voorraad vervangende rijwerk onderdelen voor jouw Tadano machine, zoals sprockets, voorwielen en

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Interesse in benodigde rijwerk onderdelen voor jouw machine? Via bovenstaande zoekbalk kun je gemakkelijk de onderdelen vinden op drie verschillende manieren: op merk & type, op OEM-nummer en afmeting rubbertrack. Wij zorgen voor een snelle levering. Je kunt ervoor kiezen om zelf de revisie van jouw machine uit te voeren, maar wij kunnen dit ook voor je doen. Wil je hier meer over weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij