Rijwerk Onderdelen voor Sunward Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Sunward graafmachines

Sunward

In 1999 werd Sunward opgericht in China door He Qinghua. Voorheen werd dit bedrijf Unward Equipment Group genoemd. De mini gravers van Sunward beschikken over een Japanse motor (Yanmar). Sunward beschikt over een breed assortiment dat bestaat uit mini-, kleine-, middelgrote en grote graafmachines van 1 tot 90 ton en welke zijn ontwikkeld voor bouw- en landbouw werkzaamheden. Op dit moment worden de producten van Sunward geëxporteerd naar meer dan 100 verschillende landen.

De grote graafmachines van Sunward zijn ontwikkeld voor werkzaamheden die te maken hebben met zware omstandigheden. De machines kunnen ingezet worden voor zware taken in de bouw en mijnbouw. Deze machines worden ook wel geassocieerd met ‘krachtige apparatuur’.

Ben je net goed bezig met je werkzaamheden, valt je machine stil. Dit kan al gebeuren als er slechts één rijwerk onderdeel kapot is. Het liefst wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig ben je bij Verhoeven Rijwerk aan het goede adres. Wij beschikken over een breed assortiment van rijwerk onderdelen speciaal voor jouw machine. Onze levertijden zijn snel, hierdoor zorgen wij ervoor dat je vlot weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Interesse in vervangende rijwerk onderdelen, zoals voorwielen, rubbertracks en rubberpads? Met de zoekbalk bovenaan de pagina kan je op drie verschillende manieren gemakkelijk de juiste onderdelen vinden speciaal voor jouw machine. Dit kan op merk & type, op OEM-nummer of afmeting rubbertrack. Je kunt er voor kiezen om zelf de revisie van het rijwerk uit te voeren, maar wij kunnen dit ook voor je doen. Onze ervaren monteurs gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek