Rijwerk Onderdelen voor Stanley Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Stanley machines

Stanley

In 1843 begon een ondernemende zakenman genaamd Frederick Trent Stanley een winkel in New Britain, een stad in Connecticut. In het begin bood deze winkel verschillende soorten ijzerwaren aan en is nu uitgegroeid tot het bedrijf Stanley die voornamelijk bekend is van handgereedschap.

Het bedrijf verkoopt niet alleen gereedschap maar ontwerpt en produceert bijvoorbeeld ook een zelfrijdende hydraulische aggregaat, genaamd TracHorse. Deze aggregaat bevat een rupsonderstel en is bedoeld voor het transporteren van gereedschap en uitrustingen in verschillende werkomgevingen.

Ben je net lekker bezig met je machine, valt deze stil. Erg vervelend, want dit komt natuurlijk totaal niet gelegen. Het is belangrijk dat je snel weer verder kunt met je werk en dat het rijwerk goed vervangen wordt. Verhoeven Rijwerk kan je hier zeker bij helpen. Wij hebben een uitgebreide voorraad van alternatieve rijwerk onderdelen en garanderen daarbij een snelle levering.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen voor jouw machine, zoals sprockets of rubbertracks? Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. Je kunt ervoor kiezen om de revisie van het rijwerk zelf te doen, maar wij kunnen dit ook voor je regelen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij