Rijwerk Onderdelen voor SBM Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven Rijwerk stalen track

Rijwerk onderdelen voor SBM machines

SBM

Franz Wageneder is de oprichter van SBM Wageneder en bouwt in 1950 zijn eerste slag-/ maalmolen in Oostenrijk. In 1970 bouwt het bedrijf dan ook zijn eerste fabriek. SBM is een bedrijf gespecialiseerd in minerale verwerkingsinstallaties en transportinstallaties voor de natuursteen- en recyclingindustrie en betoncentrales. Deze machines worden vooral gebruikt voor transport.

Op dit moment is het bedrijf marktleider in Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië en Duitsland. SBM maakt deel uit van MFL Corporate Group die actief is in meer dan vijftig landen over de hele wereld. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in engineering, constructie en fabricage van machines en installaties.

Ben je net goed aan het werk, komt je machine stil te staan. Het is mogelijk dat er een onderdeel kapot is aan het rijwerk. Dit is niet de bedoeling. Het is belangrijk dat de machine snel en goed gemaakt wordt. Verhoeven Rijwerk kan je hierbij helpen. Wij bieden alternatieve rijwerk onderdelen aan speciaal voor jouw machine. Door onze snelle levering kun jij weer vlug en goed aan het werk.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Ben je op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen, zoals voorwielen, sprockets of rubber? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan de pagina. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien nodig op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in huis? Dan is het tijd voor de revisie van het rijwerk. Je kunt dit zelf doen maar onze deskundigen kunnen dit ook voor je uit handen nemen. Wil je hier meer over weten of heb je bepaalde vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij