Rijwerk Onderdelen voor Powerscreen Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Powerscreen machines

Powerscreen

In 2009 werden de producten en diensten van Terex® Pegson en Powerscreen® samengebracht tot één naam: Powerscreen. Het merk beschikt over een wereldwijd netwerk van meer dan 120 verschillende dealers. De activiteiten rondom Powerscreen die over de hele wereld gevoerd worden, maken deel uit van Terex Corporation. Powerscreen beschikt daarbij over een uitgebreid assortiment van verschillende apparatuur voor onder andere de bouw-, infrastructuur-, steengroeven-, recycling- en transportsector.

Momenteel beschikt Powerscreen over een fabriek in Noord-Ierland en een fabriek in India waar de productie van de verschillende apparatuur plaatsvindt. Daarnaast hebben zij nog vele distributiecentra die zich bevinden in onder andere China, Australië en Mexico.

Ben jij net fanatiek bezig met je Powerscreen machine, stopt deze ermee. Dat is erg vervelend want je wilt natuurlijk weer snel door met je werk. Een oorzaak hiervan zou kunnen zijn dat er iets mis is met het rijwerk van de machine. Om dit op te lossen ben je bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote voorraad rijwerk onderdelen, speciaal om jouw machine te repareren. Door middel van onze vlotte levering kun jij weer snel genoeg aan het werk.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Ben jij op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen voor je machine, zoals rubbertracks of sprockets? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan de pagina. Zoeken naar de juiste onderdelen kan op drie manieren: op merk & type, via een OEM-nummer maar ook door het invoeren van de afmeting rubbertrack. Met behulp van de juiste rijwerk onderdelen kan je zelf aan de slag gaan met de revisie van jouw rijwerk, maar wij kunnen dit natuurlijk ook voor je doen. Onze specialisten staan klaar om jouw machine te repareren. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek