Rijwerk Onderdelen voor Orteco Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Orteco machines

Orteco

Het bedrijf Orteco is eind jaren 60 opgericht in Anzola dell’Emilia, gelegen in Italië. Zij leveren wereldwijd innovatieve en hoogwaardige machines. Onderzoek en ontwikkeling vormen de kern van dit bedrijf. De machines die in het assortiment zitten omvatten heimachines voor onder andere wijngaarden, zonne-energiecentrales en veiligheidsbarrières.

Het kan voorkomen dat jouw machine defect is. Je wilt dit dan natuurlijk zo snel mogelijk gemaakt hebben. Stilstaan kost tenslotte geld. Verhoeven Rijwerk is altijd bereid om je te helpen. Wij beschikken over een grote voorraad alternatieve rijwerk onderdelen. Daarbij garanderen wij een snelle levering, zodat jij zo min mogelijk tijd verliest.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen, zoals sprockets of rubbertracks? Zoeken kan op drie manieren met behulp van bovenstaande zoekbalk. Op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. De juiste onderdelen gevonden? Dan is het nu tijd voor de revisie van het rijwerk. Onze specialisten staan klaar om dit voor je te doen, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om hier zelf mee aan de slag te gaan. Aan jou de keuze. Wil je hier meer over weten of heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op.


Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij