Rijwerk Onderdelen voor Mustang Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Mustang machines

Mustang

Mustang, in de beginjaren bekend als Owatonna Manufacturing Company, was een van de eerste fabrikanten die in 1965 de schranklader aanbood. Tegenwoordig wordt het assortiment aangevuld met rupsladers, knikladers en compacte graafmachines. Mustang biedt een van de breedste series compacte apparatuur die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Door een wereldwijd distributienetwerk is het merk op veel plekken zichtbaar.

Door middel van een ultramoderne onderzoeks- en ontwerpfaciliteit kunnen de ingenieurs van Mustang apparatuur leveren die voldoet aan de wensen vanuit de markt. Twee productiefaciliteiten, gelegen in Madison en Yankton, South Dakota, zijn uitgerust met de beste productietechnologie. Verder is het merk ook veel bezig met onderzoek en ontwikkeling. De R & D-faciliteit, gevestigd in West Bend, Wisconsin, maakt het mogelijk om het hele jaar door duurzaamheid-, veiligheids- en geluidstesten uit te voeren.

Ben je net lekker aan het werk met jouw Mustang machine, valt deze stil. Dit kan helaas voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Dat is natuurlijk erg vervelend wat elke minuut dat je niet kunt werken met jouw machine kost je veel geld. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk je hier snel mee helpen. Wij hebben altijd voldoende rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren en zorgen wij ervoor dat je vlot weer aan het werk bent.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste onderdelen zoeken zoals bijvoorbeeld rubbertracks, kettingen of voorwielen? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op OEM-nummer en op merk & type. Indien van toepassing is het ook mogelijk om op afmeting rubbertrack te zoeken. Wanneer je de benodigde rijwerk onderdelen in huis hebt kun je natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van jouw rijwerk. Echter is het ook mogelijk dit uit handen te geven. Onze ervaren specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek