Rijwerk Onderdelen voor Messersì Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Messersì bouwmachines

Messersi

Messersì werd in 1957 opgericht als mechanische werkplaats door de twee broers Italo en Fabio Messersì: samen met drie medewerkers begonnen ze met de productie van bouwmachines in een kleine werkplaats in Senigallia, Italië. Gestimuleerd door het sterke ondernemersvermogen van de oprichters en de groeiende bouwmarkt, begon het bedrijf snel te groeien. Inmiddels bestaat het assortiment uit mini-dumpers, mini-graafmachines, schrankladers en wielladers.

Messersì maakt gebruik van de modernste ontwerptechnologieën en zet hoogwaardige materialen en componenten in. Vanaf het allereerste begin is het merk ervan overtuigd dat passie en hard werken de sleutel waren om succesvol te zijn. Het merk is inmiddels wereldwijd zichtbaar en heeft belangrijkrijke mijlpalen bereikt in de export.

Sta je net midden in het werkveld met jouw Messersì machine, valt deze stil. Dat is natuurlijk erg vervelend. Helaas kan dit voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Je wilt dit dan zo snel mogelijk oplossen want elke minuut dat jouw machine stil staat kost je geld. Gelukkig ben je hiervoor bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende voorraad van alternatieve rijwerk onderdelen. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat je vlot weer operationeel bent.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar onderdelen zoals bijvoorbeeld sprockets en rubbertracks? Gebruik hiervoor dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op merk & type en op OEM-nummer. Indien van toepassing is het ook mogelijk op afmeting rubbertrack te zoeken. Wanneer je de benodigde onderdelen in huis hebt kun je natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van jouw rijwerk. Geef je dit liever uit handen? Ook dan kunnen wij je helpen! Onze specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek