Rijwerk Onderdelen voor Maeda Machines | Verhoeven Rijwerk
Rubberpads Verhoeven Rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Maeda machines

Maeda

Maeda Seisakusho Co., Ltd., opgericht in 1962, heeft bouwmachines, industriële machines en stalen constructieproducten in het assortiment zitten. Tot op heden is het bedrijf gefocust op het ontwikkelen van sociale infrastructuur door mechanisatie en arbeidsbesparing. Verder ligt er ook focus op de verbetering van de veiligheid in de civiele techniek en de bouwsector door middel van vakmanschap en uitmuntende productie. De Maeda mini-rupskranen, ontwikkeld, geproduceerd en verkocht door de Industrial Machinery Division, zijn nu een product geworden dat wereldwijd over de hele wereld wordt gebruikt.

In Japan staan ​​de minikranen bekend als "Kani-kranen (krabkranen)" en deze zijn erg populair bij kinderen sinds het speelgoed is geworden in de vorm van miniaturen. Naast het assortiment minikranen vervaardigt het merk ook antivries sprinklermachines, rupswagens en ook grotere machines zoals tunnelbouw kiepwagens en afschermmachines. De R & D-divisie ontwikkelt nieuwe producten en creëert een meerwaarde voor zowel de op maat gemaakte producten als de bestaande productlijnen. Er wordt voorzien in de uiteenlopende behoeften van de markt met technologie en ontwikkelingsvaardigheden die gedurende vele jaren zijn opgebouwd.

Het kan voorkomen dat er een rijwerk onderdeel kapot gaat bij jouw Maeda machine. Dit is erg vervelend want dan kan de volledige machine stil vallen. Wanneer dat gebeurt kan het je veel geld kosten want elke minuut dat jouw machine stil staat wordt er niet gewerkt. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk je hier snel mee helpen. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat je zo weer aan het werk bent.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Ben je op zoek naar rijwerk onderdelen zoals bijvoorbeeld voorwielen, rubbertracks en spanunits? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk om te zoeken. Dit kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Wanneer je de benodigde onderdelen in huis hebt kun je uiteraard zelf aan de slag met de revisie van jouw rijwerk. Echter is het ook mogelijk dit uit handen te geven. Onze ervaren specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek