Rijwerk Onderdelen voor LiuGong Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven Rijwerk stalen track

Rijwerk onderdelen voor LiuGong bouwmachines

LiuGong

LiuGong, gestart in 1958, bracht in 1966 de eerste gemoderniseerde wiellader naar China en breidde uiteindelijk uit tot 19 verschillende productlijnen. Onderweg lerend dat elke uitdaging, hoe klein en moeilijk ook, een kans voor het merk is om te groeien en te verbeteren. Het voortdurende streven naar nieuwe uitdagingen, heeft LiuGong ertoe gebracht om in de meest veeleisende omgevingen te werken, van de brandende hitte van de Sahara tot de niet aflatende kou van Antarctica en alles daartussenin. Het bedrijf richt zich niet alleen op functionaliteit, het richt zich ook op de behoeften en wensen van de markt. Het merk begrijpt dat machines persoonlijk en ergonomisch moeten zijn om projecten snel van start te laten gaan en soepel te laten verlopen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit is voor het merk erg belangrijk. Met 20 productiefaciliteiten, meer dan 9500 medewerkers, 5 R & D locaties en 13 regionale onderdelencentra, blijft LiuGong voorop lopen op het gebied van technologie, productie en logistiek. In de geschiedenis van 60 jaar heeft LiuGong geleerd en aangepast en is daardoor uitgegroeid tot een gevestigde naam in de branche. Het assortiment van LiuGong omvat (mini)graafmachines, wielladers, bulldozers, schrankladers, graaflaadmachines, kranen en nog veel meer.

Het kan voorkomen dat jouw LiuGong machine stil valt. Dit kan gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Dat is erg vervelend want elke minuut dat jouw machine stil staat kost je geld. Je wilt dit dan zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig ben je hiervoor bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad, zoals kettinggeleiders, rubberpads en rubb Hierdoor zijn onze levertijden snel en zorgen wij ervoor dat je vlot weer aan het werk kunt.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste rijwerk onderdelen zoeken? Gebruik hiervoor bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Wanneer je de juiste onderdelen in huis hebt kun je natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van jouw rijwerk. Echter is het ook mogelijk dit door ons uit handen te laten nemen. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek