Rijwerk Onderdelen voor Kleemann Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Kleemann machines

Kleemann

In 1857 richtte Ferdinand Kleemann een winkel op voor het snijden van vijlen, die later de eerste industriële fabriek in Obertürkheim bij Stuttgart werd. In de loop der tijd nam Kleemann ook veldhakselaars en andere landbouwwerktuigen in het assortiment op, dit werd in heel Duitsland gedistribueerd en verkocht. Tegen het einde van de 19e eeuw, begon het bedrijf ook cirkelzagen en spilpersen te produceren. In het begin van de 20e eeuw opereerde het bedrijf onder de naam Kleemann's Vereinigte Fabriken en lanceerde het zijn eerste activiteiten op het gebied van verwerking van rotsen en steen.

Na de Tweede Wereldoorlog werden verwerkingsfabrieken voor de natuursteen- en rots industrie een van de belangrijkste producten van het bedrijf. De afdeling gericht op het breken van harde stenen ontwikkelde zich bijzonder goed en werd de kern van de activiteiten van het bedrijf, ook vanwege de groeiende activiteiten in het buitenland. In de daaropvolgende jaren werd het bedrijf een van de belangrijkste drijvende krachten achter de ontwikkeling van mobiele breek- en zeefinstallaties op rupsbanden in zowel de natuursteen- en rots industrie als in de recyclingsector.

Ben je net lekker aan het werk met jouw Kleemann machine, valt deze stil. Dat is natuurlijk erg vervelend. Helaas kan dit voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Je wilt dit dan zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk je hier direct mee helpen. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we vlot leveren en ben je in een oogwenk weer operationeel.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen zoals rubbertracks of rubberpads? Gebruik hiervoor bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in huis kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met de revisie van jouw rijwerk. Echter kun je dit ook uit handen geven. Onze specialisten nemen jouw machine graag onder handen. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij