Rijwerk Onderdelen voor Kato Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Kato machines

Kato

Kato is opgericht in 1895. Al meer dan een eeuw wordt het motto van het merk gevolgd: "Bijdragen aan de samenleving door uitstekende producten te leveren." Het ontwikkelen van een verscheidenheid aan machines om aan de behoeften van de hijs- en bouwsector te voldoen. De huidige technologieën zijn terug te vinden vanuit een lange geschiedenis van het ontwikkelen van originele technologieën. Sinds de oprichting is creativiteit een belangrijk speerpunt geweest. Verder heeft Kato altijd ingespeeld op de laatste technologische innovaties. Beginnend met de dieselmotoren die aan het begin van de 20e eeuw zijn ontworpen, is er doorgegaan met het ontwikkelen van vrachtwagenkranen, hydraulische graafmachines, ruwterrein-kranen en kranen voor alle terreinen. Dit heeft een revolutie teweeg gebracht in de bouwindustrie.

Om het wereldwijde merk KATO verder te positioneren, om goed in te spelen op de verandering van de economische omgeving, is IHI Construction Machinery Limited overgenomen en de bedrijfsnaam gewijzigd in KATO HICOM CO., LTD. Verder heeft de KATO-groep onlangs rupskranen en minigraafmachines aan zijn belangrijkste producten toegevoegd en blijft vooruitgaan. Ze zullen blijven samenwerken met de samenleving om de doelen te bereiken en de bedrijfswaarde te vergroten. Hiermee dan ook bij te dragen aan het creëren van een welvarende samenleving.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Ben je net lekker aan het werk met jouw Kato machine, valt deze stil. Dat is vervelend! Helaas kan dit gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Je wilt dit dan zo snel mogelijk oplossen want elke minuut die je stil staat met jouw machine kost je geld. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk je helpen. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat je vlot weer operationeel bent.

Wil je meteen de juiste onderdelen zoeken zoals sprockets, voorwielen of rubbertrackss? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op OEM- nummer of op merk & type. Indien van toepassing kun je ook direct op afmeting rubbertrack zoeken. Wanneer je de benodigde onderdelen in huis hebt kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met de revisie van jouw rijwerk. Wil je dit liever uit handen geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder. Wil je meer weten over een rijwerkrevisie of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek