Bij deze zoekmethode zoek je rijwerk onderdelen op basis van het merk en het type van jouw machine. Nadat je de eerste twee velden hebt ingevoerd verschijnen er nog een aantal invulvelden (maximaal 7). Hoeveel velden er verschijnen en welke waarde je dient in te vullen is afhankelijk van jouw merk en type machine.
Tip: weet je niet precies wat je moet invullen in de velden naast merk & type? Raadpleeg dan het typeplaatje op je machine. Hierop staan alle waarden die je in kunt vullen. Je vindt het typeplaatje rechtsonder op de voorkant of rechterzijde van je machine.
Bij deze zoekmethode zoek je rijwerk onderdelen op basis van het OEM nummer. Een OEM nummer is het onderdeelnummer van de originele fabrikant. Dit nummer vind je terug in het onderdelenboek van je machine (ook wel de parts manual genoemd).
Tip: het is van belang om het OEM nummer correct in te voeren. Bij typefouten kunnen er helaas geen resultaten voor de zoekopdracht worden getoond.
Via deze zoekmethode kun je enkel zoeken naar rubbertracks. Je kunt hier de maatvoering invullen van de rubbertrack waar je naar op zoek bent. Je vindt deze gegevens veelal aan de binnenzijde van je oude rubbertrack. Ze staan daar (bijvoorbeeld) als volgt genoteerd: 230 x 48 x 68. De 230 staat voor de breedte van de track, 48 staat voor de steek van de rubbertrack en 68 staat voor het aantal schakels van de track.
Vind je de maatvoering niet terug aan de binnenzijde van de (oude) rubbertrack? Dan kun je de gegevens opmeten met behulp van deze uitleg:
Dit kun je opmeten met een rolmaat aan de buitenzijde van de track:
De steek is te meten vanaf het hart van de bus tot het hart van de bus met een schuif- of rolmaat:
Je kunt deze afstand goed meten als je je onderwagen aan één zijde omhoog zet
Het aantal schakels kun je aan één zijde van de track optellen:
Lukt het meten niet of heb je twijfels? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag!
Om de juiste rubbertrack voor je te vinden hebben we enkel nog het type nodig. Dit kan railtype, smalspoor of breedspoor zijn. Hieronder leggen we je uit hoe je weet wat je nodig hebt:
Check of je een railtype rubbertrack nodig hebt. Lopen de onderrollen in een verstevigde baan in de rubbertrack en niet op de nokken, dan heb je railtype rubbertracks. Op de foto wordt weergegeven waar je dit kunt zien. Heb je geen railtype rubbertrack? Ga dan door naar stap 2.
Als je geen railtype track nodig hebt, heb je een breed- of smalspoor variant nodig. De termen breed- en smalspoor duiden op de dikte van het sprocket – specifieker nog: op de ruimte die er nodig is in de rubbertrack zodat het sprocket er tussen past. Deze waarde kun je opmeten bij het sprocket met een schuif- of rolmaat:
Gelukt? De gemeten waarde van het sprocket is altijd iets smaller (enkele millimeters) dan de weergegeven opties bij het veld type. Kies dus de optie die iets hoger in mm is dan jouw gemeten waarde.
Lukt het meten niet of heb je twijfels? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag!
John Deere is opgericht in 1837 in Grand Detour, Illinois, Verenigde Staten. Het merk begon met het ontwikkelen van ploegen die geschikt waren om door de dikke prairiegrond te trekken. In de jaren die daar op volgden groeide John Deere uit tot een ware ploegenfabrikant. In 1875 werd een ploeg met zitje geïntroduceerd waar duizenden exemplaren van zijn verkocht. Later werd John Deere een leider op de markt van zowel tractoren als oogstmachines. Er volgden nog talloze nieuwe producten en ontwikkelingen waar het bedrijf om bekend staat.
Gedurende de bijna 200 jaar dat het merk bestaat blijven er nieuwe producten ontwikkeld worden, steeds weer inspelend op huidige innovaties. Hierbij worden de nieuwste technologieën gebruikt en wordt er sterk gekeken naar de vraag vanuit de markt. Inmiddels bestaat het assortiment uit onder andere tractoren, maaidorsers, voorladers, veldspuiten, loopmaaiers, cirkelmaaiers en diverse andere machines die in de landbouw inzetbaar zijn.
Het kan voorkomen dat jouw John Deere machine stil valt. Helaas kan dit gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Dit is natuurlijk erg vervelend want elke minuut dat jouw machine stil valt kost je geld. Je wilt dan zo snel mogelijk weer aan het werk. Gelukkig ben je bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad, zoals rubberpads, sprocket, voorwielen en rubbertra Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat je zo weer aan het werk kunt.
Direct zoeken naar de juiste rijwerk onderdelen? Gebruik hiervoor dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste rijwerk onderdelen in huis kun je natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van je rijwerk. Wil je dit liever uit handen geven? Ook dan kunnen we je helpen! Onze specialisten nemen jouw rijwerk graag onder handen. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.