Rijwerk Onderdelen voor Hidromek Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen voor Hidromek bouwmachines

Hidromek

Hidromek, een wereldwijd bekende fabrikant van bouwmachines, werd in 1978 in Ankara opgericht. De oprichter van Hidromek, Hasan Basri Bozkurt, begon met het produceren van aanbouwdelen voor landbouwtrekkers. Dit initiatief werd in de daaropvolgende jaren verder ontwikkeld en de eerste bouwmachine ooit ontworpen door Turkse ingenieurs werd geproduceerd. Het productassortiment werd in de loop van de tijd uitgebreid. Tot dit assortiment behoren graaflaadmachines, hydraulische graafmachines, wielladers, motorgraders en grondverdichters, deze worden vervaardigd in zes productiefaciliteiten.

Het merk is erg onderscheidend in het ontwerpen van bouwmachines en deze prestatie is bekroond met vele prijzen. HİDROMEK is de winnaar van in totaal 20 designprijzen, die internationaal prestigieus zijn. Volgens cijfers die zijn opgegeven door IMDER (Türkiye Construction Equipment Distributors and Manufacturers Association), is Hidromekde afgelopen 11 jaar marktleider in Turkije voor de verkoop van graaflaadmachines, de afgelopen 8 jaar voor de verkoop van graafmachines en de afgelopen 2 jaar voor verkoop van motorgraders. Tegenwoordig heeft Hidromek ongeveer 2000 werknemers.

Het kan voorkomen dat jouw Hidromek machine stilvalt. Dit is erg vervelend. Ben je net lekker aan het werk, kun je niet meer verder. Bovendien kan dit je veel geld kosten wanneer jouw machine niet meer operationeel is. Gelukkig ben je bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad, zoal rubbertracks en kettingen. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat je vlot weer aan het werk kan.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Direct de juiste rijwerk onderdelen zoeken? Gebruik hiervoor bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste producten in huis kun je natuurlijk zelf aan de slag met de revisie van jouw rijwerk. Echter is het ook mogelijk dit door ons uit handen te laten nemen. Onze specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek