Rijwerk Onderdelen voor Ditch Witch Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Ditch Witch machines

Ditch Witch

Ditch Witch is opgericht door Ed Malzahn in Oklahoma, Verenigde Staten. Toen Malzahn net was afgestudeerd als werktuigbouwkundig ingenieur viel het hem op dat er geen apparatuur was om ondergrondse nutsvoorzieningen te installeren. Daar wilde de Amerikaan verandering in brengen en hij werkte maandenlang aan een nieuw project samen met zijn vader. Dit leidde tot de uitvinding van de eerste Utility Trencher ter wereld. Het prototype werd bekend als de DWP, Ditch Witch Power. In 1949 rolde de eerste DWP van de band en dit veranderde de branche voorgoed. Het was de eerste compacte sleuvengraafmachine, volledig gemechaniseerd en geschikt voor het leggen van ondergrondse waterleidingen.

Inmiddels is het merk bekend voor het ontwerpen, produceren en verkopen van een volledige lijn apparatuur en machines. Deze machines zijn inzetbaar voor de aanleg van infrastructuur onder de grond. Denk hierbij aan gas-, water- en rioolleidingen, glasvezel en telecommunicatie. Ditch Witch blijft innoveren en draagt hiermee bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van de ondergrondse bouwsector.

Ben je net lekker aan het werk met jouw Ditch Witch, valt jouw machine stil. Dat is erg vervelend! Dit kan gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk je snel uit de brand helpen. Wij hebben namelijk voldoende vervangende rijwerkonderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en ben je voor je het weet weer aan het werk.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen voor jouw machine, zoals rubbertracks of sprockets? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk om het juiste product te vinden. Zoeken kan op OEM-nummer en op merk & type. Verder is het ook mogelijk op afmeting rubbertrack te zoeken indien dit van toepassing is. Eenmaal de benodigde onderdelen in huis kun je natuurlijk zelf je rijwerk reviseren. Echter is het ook mogelijk de rijwerkrevisie uit handen te geven. Onze specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek