Rijwerk Onderdelen voor Cams Macchine Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Cams Macchine bouwmachines

Cams Macchine

Cams Macchine is opgericht in 2004 na de overname van het merk LIBRA Compact Technologies. Dit bedrijf produceerde minigraafmachines en compacte schrankladers van 1988 tot 2003. Op dit moment beschikt Cams Macchine over een assortiment van twaalf verschillende modellen minigraafmachines en zes modellen compacte schrankladers. Cams Macchine is samen met Cams Industriale onderdeel van Cams Group die al produceert sinds 1969.

De machines beschikken over de nieuwste technologieën, Kubota motoren en de innovatieve hydraulische systemen. De machines van Cams Macchine garanderen betrouwbaarheid, kracht en productiviteit in iedere werksituatie.

Het kan voorkomen dat jouw machine stil valt. Dit kan gebeuren wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Dit moet zo snel en goed mogelijk gemaakt worden. Een lange tijd stilstaan staat natuurlijk niet op je planning. Verhoeven Rijwerk kan je hierbij helpen. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor garanderen wij een snelle levering waardoor jouw machine en jij weer vlug aan het werk kunnen.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Interesse in vervangende rijwerk onderdelen voor jouw machine, zoals rubbertracks? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. De juiste onderdelen in huis? Dan is het tijd voor de revisie van het rijwerk. Je kunt ervoor kiezen om zelf de revisie uit te voeren maar onze deskundigen kunnen dit ook voor je doen. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij