Rijwerk Onderdelen voor Camisa Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Camisa machines

Camisa

Het bedrijf Camisa is opgericht in 1954 door Mario. Hij koos ervoor om na een stageperiode in een mechanische werkplaats, zelfstandig aan het werk te gaan. Hij werd bijgestaan door zijn broer Giuseppe, in een kleine werkplaats in Serra di Bedonia, gelegen in Italië. De taken die zij toen uitvoerden waren reparatie en constructie van handmatige landbouwwerktuigen, later gingen ze over op de reparatie van ploegen en landbouwmachines.

In de jaren daarna besloten de broers om fabrikanten van landbouwvoertuigen te worden. Aan het einde van de jaren tachtig leidde de evolutie van eerdere voertuigen tot de eerste ‘Tracked Transporters’ die op dit moment verkrijgbaar zijn in verschillende versies. In de jaren negentig worden De ‘Small Tractors’ op de markt gebracht, deze behoren ook tot de tracked line. In deze periode begon ook de bouw van de huidige ‘Tractors’ en ‘operators’ van Camisa.

Het is mogelijk dat jouw machine stil valt tijdens het werk. Dit is vervelend want zo krijg je je werkzaamheden niet af, dit stond namelijk niet op de planning. Het is belangrijk dat jouw machine zo goed en snel mogelijk gemaakt wordt. Verhoeven Rijwerk kan je hiermee helpen. Wij beschikken over een grote voorraad vervangende rijwerk onderdelen, zoals rubbertracks, segmentgroepen en kettingen, met daarbij een snelle levering.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Rijwerk onderdelen bestellen? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan de pagina. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en op afmeting rubbertrack. De juiste onderdelen gevonden? Tijd voor de revisie van het rijwerk! Verhoeven rijwerk staat klaar om dit voor je te doen, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit geheel zelf aan te pakken. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek